​Apple kullananlar dikkat

Apple, geliştiriciler için iOS 9.3 Beta 2 güncellemesini yayınladı
iOS 9.3 Beta testlerine hız kesmeden devam eden Apple, bugün iOS 9.3 Beta 2 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile iOS 9.3 Beta 1 ile gelen yeniliklerin yanında performans iyileştirmeleri yapıldı ve denetim merkezine “Night Shift” modu eklendi.



Apple, iOS işletim sisteminin 9.3 Beta versiyonunu ikinci kez yayınladı. Geliştiriciler için yayınlanan işletim sistemi, tüm kullanıcıların kullanımına sunulmadan önce test edilmesi amacıyla belirli aralıklarla geliştiricilerin kullanımına sunuluyor. iOS 9.3 Beta’nın ilk versiyonu yayınlandığı tarihte bazı geliştiriciler bu yeni versiyonun indirilmesinde sorunların olduğunu belirtmişlerdi. Bu sorunların da giderildiğini ve 9.3 Beta’nın 1.1 güncellemesini aldığını belirten Apple yetkilileri, yeni işletim sisteminde Night Shift özelliğine de yer verdiler.

Bundan birkaç gün önce “iOS sahip olabilir” şeklinde tanıttığımız Night Shift özelliği, uzun süredir Android işletim sisteminin sahip olduğu “Mavi Işık Filtresi” özelliğiyle aynı. Geç vakitlere kadar telefonlarında, bilgisayarlarında veya diğer elektronik cihazlarında vakit geçiren kullanıcıların uyku düzenini bozduğuna inanılan mavi ışık, bu yeni özellik ile en aza indirgenecek ve hatta tamamen devre dışı bırakılabilecek.



iOS 9.3 Beta’nın sahip olduğu bir diğer özellik ise 3D Touch ile uyumlu olan yeni uygulamalar. 3D Touch teknolojisini Eylül ayında tanıtan Apple’ın bu tarihte kullanıma sunduğu özellik, birkaç ayın ardından ilk güncellemesine kavuşarak daha fazla uygulamayla birlikte kullanılabilecek. Böylece 3D Touch’ı daha fazla uygulamada kullanmak isteyen veya uygulamanın daha çok seçeneğe sahip olması gerektiğini düşünen iOS kullanıcıları istediklerini almış olacaklar.

    :

    :

    :

    :

    "​Apple kullananlar dikkat" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete