Akıllı telefon alacaklar bu haberi okuyun

Akıl­lı te­le­fon pa­za­rı­na bil­gi­say­ar üre­ti­ci­le­ri­nin de gir­me­siy­le ka­li­te yük­se­lir­ken fi­yat­lar da düş­me­ye baş­la­dı.
Ge­çen yıl bü­yük ek­ran bir ci­haz bin li­ra­nın al­tın­da sa­tıl­maz­ken şim­di çok da­ha uy­gun fi­yat­la­ra güç­lü te­le­fon­lar al­mak müm­kün.

ÇİFT SIM DESTEĞİ­

Bu amaç­la yo­la çı­kan ve yı­la hız­lı bir gi­riş ya­pan Ge­ne­ral Mo­bi­le, ASUS ve  Le­no­vo­‘nun pi­ya­sa­da­ki fi­yat den­ge­le­ri­ni ye­ni­den  şe­kil­len­dir­me­si ay­nı za­man­da di­ğer üre­ti­ci­le­rin de önü­nü açı­yor.

Akıl al­maz re­ka­bet­ten en kâr­lı çı­kan ise tü­ke­ti­ci.

Yı­lın en ye­ni ve en uy­gun ci­haz­la­rı ara­sın­da yer alan Ge­ne­ral Mo­bi­le Dis­co­very II, ASUS Zen­fo­ne 6 ve Le­no­vo S850’yi  siz­ler için kar­şı­laş­tır­dık. An­dro­id plat­for­mun­dan güç alan bu üç te­le­fon 13 MP ar­ka ka­me­ra­ya ve çift SIM des­te­ği­ne sa­hip.

YÜKSEK OYUN KALİTESİ

Le­no­vo S850’nin de 1,3 GHz dört çe­kir­dek­li iş­lem­ci­si çok­lu gö­rev­le­ri ge­liş­ti­ri­yor. Bu da­ha so­run­suz bir An­dro­id de­ne­yim sun­ma­sı de­mek. Ci­haz­la oyun ya da HD vi­de­o gö­rün­tü­ler­ken as­la ke­sin­ti ya­şan­mı­yor.

8 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

Dis­co­very II, üst seg­ment te­le­fon­lar­da stan­dart olan 2 GB RAM  ve 8 çe­kir­dek­li bir iş­lem­ciy­le gel­di. Bu iş­lem­ci­de­ki 8 çe­kir­dek ay­nı an­da ça­lı­şa­bil­di­ği gi­bi dü­şük per­for­mans ge­rek­ti­ği za­man­da da­ha az
ça­lı­şa­rak pil­den ta­sar­ruf edi­yor.

EK HAFIZA DESTEĞİ VAR

Di­ğer­le­rin­den fark­lı ola­rak 6 inç ek­ra­na sa­hip Zen­fo­ne 6 çift çe­kir­dek­li In­tel iş­lem­ci­si ve 2 GB RAM ka­pa­si­te­siy­le per­for­mans sı­kın­tı­sı çek­mi­yor. Ci­haz, 16 GB de­po­la­ma ala­nı ve mic­ro SD ha­fı­za kar­tı des­te­ği­ne de sa­hip.

    :

    :

    :

    :

    "Akıllı telefon alacaklar bu haberi okuyun" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ