​Servet Dündar’ı bıçaklayan kişiler tutuklandı

İstanbul’da daha önce yaşadıkları husumet nedeniyle çıkan kavgada, eski Beşiktaşlı genç kaleci Servet Dündar'ı bıçaklayan kişiler, polis tarafından yakalandı ve adli makamlarca tutuklandı.
Sultangazi’de 28 Şubat’ta bir restoranda akrabası İsrafil Dündar’la yemek yiyen Beşiktaş altyapısının eski kalecisi Servet Dündar (16), daha önceden arasında husumet bulunan 1 kişi ve 2 arkadaşıyla tartıştı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Saldırganlardan biri Servet Dündar’ın akrabasını yaralayarak etkisiz hale getirdi.

İddiaya göre aralarında kız meselesi nedeniyle husumet bulunan Emre G. Servet Dündar’ı bıçakla, göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan genç, Gaziosmanpaşa’daki, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaldırıldı. 3 saldırgan ise kaçarak izlerini kaybettirdi.

ZANLILAR YAKALANDI

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırmada, kavgaya karışan 3 kişinin kimlikleri belirlendi. Sivil ekiplerin çalışmasıyla Adem O.,(24) ve Serhat G.(22) 6 Mart’ta gözaltına alındı. Bu sezon Zara Ekinci Spor’un formasını giyen genç kaleciyi bıçakladığı iddia edilen Emre G. ise 8 Mart’ta yakalandı. Aynı gün adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

    :

    :

    :

    :

    "​Servet Dündar’ı bıçaklayan kişiler tutuklandı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ