Halk otobüsünü gelin arabası yaptı

Burdur'da halk otobüsünde şoförlük yapan 30 yaşındaki Hüseyin Çelik ile kuaför 29 yaşındaki Fazilet Dilmaçünal'ın gelin arabası, halk otobüsü oldu.
Burdur'da şehir içi halk otobüsünde şoför olarak çalışan Hüseyin Çelik, 1 yıl önce Fazilet Dilmaçünal ile tanıştı. Çift bir süre sonra evlenmeye karar verdi.

Fazilet Dilmaçünal'a sürpriz yapmak isteyen Hüseyin Çelik, çalıştığı 15 M 0008 plakalı halk otobüsünü gelin arabasına dönüştürdü.


Otobüsü süsleyen Hüseyin Çelik, ön camına da 'Son durak mutluluk' yazdırdı. Düğün günü otobüsü gören Fazilet Dilmaçünal sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Çift öğretmenevinde yapılan düğünle dünya evine girerken, damatlığıyla sürücü koltuğuna geçen Hüseyin Çelik'e, Fazilet Dilmaçünal da gelinliğiyle eşlik etti.

2 yıldır halk otobüsünde çalıştığını söyleyen Hüseyin Çelik, eşine sürpriz yapmak için böyle bir işe giriştiğini belirterek, "Uzun zamandır bunu planlıyordum. Çok mutluyum" dedi. Fazilet Dilmaçünal ise sürpriz karşısında çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu anlattı.

Halk otobüsünün gelin arabası olduğunu görenler ise önünde fotoğraf çektirdi.



Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Halk otobüsünü gelin arabası yaptı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete