7 yaşındaki çocuğu taciz eden polis serbest!

Geçtiğimiz yıl Derince'de bulunan polis lojmanlarında 7 yaşındaki I.A'yı cinsel istismardan yargılanan Ş.İ'nin davası bugün görülmeye devam etti.
Tacizci polisin avukatlığını ise kentin tanıdık yüzlerinden Hüseyin Acurman üstlendi. Mahkeme heyeti Ş.İ 'yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

TAHLİYESİNİ TALEP ETTİLER

Savunma yapan sanık avukatı Hüseyin Acurman basına ve Kocaeli Kadın Platformu'na sözlü sataşmada bulundu. Acurman, ''Bu suçun cezası 3 yıldır. İnfazı 2 yıl ama denetimli serbestlik uygulanırsa 1 yıla düşer. Müvekkilim tam 1 yıldır tutukludur ve müvekkilimin tahliyesini talep ediyorum'' dedi.

AKILLARDA SORU İŞARETİ

45 gün önce Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri bölümünden alınan raporların mahkemeye iletilmemesi akıllarda soru işareti bıraktı. Mahkeme heyeti raporların gelmesi için hastaneye tekrar yazı gönderilmesine ve küçük çocuğun şahitliğini yapacak olan komşuların dinlenmesine karar verdi.

 Tacizci polis Ş.İ‘nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına Aile ve Kocaeli Kadın Platformu tepki göstererdi. Platform, tacizci polisin ceza alana kadar bu davanın takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaynak: BirGün / Simge Özel

    :

    :

    :

    :

    "7 yaşındaki çocuğu taciz eden polis serbest!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete