İki bacaklı mucize

Roo adındaki köpek vahşi bir saldırı sonucu iki ön bacağını kaybetti. Uzun bir tedavi sürecinin ardından iyileşen Roo, yeni hayatına iki arka bacağıyla devam ediyor. Ancak işin ilginç yanı Roo bu duruma çabuk adapte olmuş durumda...
Sevimli köpek Romanya'da vahşi bir saldırıya uğradı. Hareket edemeyecek durumda olan köpek tren raylarına terk edildi. Ölmek üzereyken hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Ancak zavallı hayvan iki ön bacağını kaybetti.

Hayvanseverler Derneği köpeği İngiltere'deki barınağa gönderdiler. Tedavisi sürerken,8 ay boyunca da sahiplenilmeyi bekledi.

8 ay sonra Joanna sevimli köpeği sahiplenmeye karar verdi.

ROO İLE KARŞILAŞMAM KADERDİ

Kendisi de bir hayvansever ve gönüllü olan Joanna, Roo ile karşılaşmasının kader olduğunu belirtiyor.

"Hayatları kurtarılan ve mikroçip takılan yeni köpekleri almak için barınağa gitmiştim. Roo da bu sırada barınaktaydı. Roo'nun gizlice koltuğun altından gelip elimi yalamasını hiç unutmuyorum. O günden sonra Roo'yu aklımdan hiç çıkaramadım."

Roo'yu sahiplenen Joanna, iki ön bacağının yerine sabitlenecek tekerlekli sandalye içininternet üzerinden bir kampanya başlattı.

Kampanyanın hedefi 800 Euro olmasına rağmen şimdiye kadar toplanan para 1000 Euro'yu geçti.

Joanna Roo'nun iki bacakla hareket etmeye alıştığını söylese de tekerlekli sandalyenin onun geleceği için önemli olduğunu belirtiyor.

Kaynak: Hürriyet

    :

    :

    :

    :

    "İki bacaklı mucize" hakkında Tweetler

    DİĞER YAŞAM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete