MHP'den 'şerefsiz listesi' açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan açıkladı: 'Elimizde şerefsiz listesi yok!"
KARŞI GAZETE | ANKARA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP danışmanı Metin Özkan'ın "elimizde HDP'ye oy veren 3000 kişilik şerefsiz listesi var" sözleri hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Adan, önce bu açıklamadan haberdar olmadığını söyledi. Ancak gazetecilerin "elinizde böyle bir liste var mı?" diye ısrarla sorması  üzerine ellerinde böyle bir liste bulunmadığını açıkladı. 

"BAHÇELİ'NİN 'ŞEREFSİZ' AÇIKLAMASININ ARKASINDAYIM"

Devlet Bahçeli'nin başlattığı "şerefsiz" polemiği hakkındaki soruyu da yanıtlayan Celal Adan şöyle konuştu: 

"MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Boğaz'da viski içerek HDP'ye oy veren şerefsizdir' lafının sonuna kadar arkasındayım... Boğaz'da varlık içinde olanları özellikle söylemiştir, 'Bağcılardakiler' dememiştir.  Bölücülerin siyasi uzantılarının Bahçeli'ye söyledikleri sözler de ancak terbisiyesiz olarak ifade edilebilir..."

Celal Adan, Semih Yalçın'a atfedilen ancak yalanlanan "MHP'nin azınlık hükümetine destek vereceği" haberlerine de değindi. "Azınlık hükümetini destekleyeceğiz şeklinde hiçbir beyan bize ait değil. MHP gücünü Türk milletinden,  Allah'tan alan bir siyasi partidir.  MHP, Türkiye'nin  çimentosudur. MHP'yi algılamakta zorluk çekenleri huzurunuzda protesto ediyorum. Seçim hükümetinde de yer almayacağız. MHP, teröre karşı verilen mücadeleyi sonuna kadar destekler. Bu AKP'yi desteklemek anlamında değildir."

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "MHP'den 'şerefsiz listesi' açıklaması!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete