close

Levent Gök: IŞİD tehlikesi sınırımız dışında değil Sincan'da"

CHP adına önerge sahibi Milletvekili Levent Gök, Genel Kurul'da konuştu.
Levent Gök'ün açıklamalarından satır başları:

"Bugüne kadar terörden hayatını kaybeden tüm masum insanlarımızı, şehitlerimizi, askerlerimizi polislerimizi rahmetle anıyorum.

Bugün konuşmaları izliyorum, bakıyorum ki kaos yaratan konuşmalar izliyoruz. Terör karşısında 4 parti birlik olmayacak da ne zaman beraber olacağız. Bu üslup nedir böyle? Konuşmalarımıza dikkat edelim. Teröristler bizi kıs kıs izliyor.
2002 - 2007 - 2011 yıllarında iktidara gelmiş, 7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan parlamento bunu konuşmayacak da kim konuşacak?

Bugün çözüm süreci bitti diyorsa bunun sorumlusu iktidardır. Suriye'nin iç çatışmasında taraf olanlar bugün yaşananların sebebidir. IŞİD tehlikesine karşı siyasi iktidarı uyardık. IŞİD tehlikesi sınırımız dışında değil içeride. Sincan'da hemen hergün IŞİD'e her gün dolmuşla sefer yapıldığını görmüyor musunuz? IŞİD'i işitmediniz.

Çözüm sürec başlatıldığında o zaman biz size yanlış yapıyorsunuz dedik. Çözümün adresi Meclis dedik size kredi veriyoruz dedik siz bizim teklifimizi elinizin tersiyle ittiniz. Ülkemizdeki Kürt sorununun çözüm adresi de Meclis'tir. Biz CHP olarak bütün partilerle AKP'li kardeşlerimizi, HDP'li kardeşlerimi MHP'li kardeşlerimizi bir araya gelmeye çağırıyoruz. Gelin terör meselesine el koyalım.

Biz sorumluluğumuzu biliyoruz."

    :

    :

    :

    :

    "Levent Gök: IŞİD tehlikesi sınırımız dışında değil Sincan'da"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete