Günün Videosu

Kılıçdaroğlu: Bunlar hırsızları koruyup, altına yatmadılar mı!

Kılıçdaroğlu bu kez çok ağır konuştu...
KARŞI GAZETE | ANKARA

"HIRSIZLARIN ALTINA YATTILAR MI, YATMADILAR MI?"

CHP Grup toplantısında milletvekillerine hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sarf ettiği  "önüne yattı" sözünden sonra başlayan tartışmayı büyütecek yeni bir hamle geldi...

AKP İktidarını eleştiren ve 17/25 Aralık Yolsuzluk Operasyonları sürecinde suçlanan bakanları hatırlatan  Kılıçdaroğlu, bu kez konuşması sırasında "Hırsızların altına yattılar mı yatmadılar mı?" diye sordu...

"Bunlar sabah akşam din iman diyorlar. Hırsızları korudular mı korumadılar mı? Hırsızların altına yattılar mı yatmadılar mı? Yine kıyameti kopartacaklar, Kılıçdaroğlu bunu niye söyledi ... Kim hırsızın önüne yatarsa karşısında beni bulur..." diyen  CHP Lideri, kendisini salonda izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

"BUNLAR KADINI İNSAN OLARAK DEĞİL CİNSEL OBJE OLARAK GÖRÜYOR"

Karaman'daki Ensar Vakfı Şubelerinde yaşanan çocuk tecavüzlerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Bakan Ramazanoğlu'na yönelik söylediği "vakfı korumak için önüne yattı" cümlesini tekrarlayarak bu sözleri nedeniyle CHP Genel Merkezi önüne siyah çelenk konulmasını eleştirdi. "Siz o çelengi Ensar Vakfının önüne koyacaksınız" sözleriyle tepkisini sürdüren CHP Lideri, "bunlar kadını insan olarak görmüyor, cinsel obje olarak görüyor." ifadesini kullandı.

"BUNLAR DİLSİZ ŞEYTAN"

"Ben onların anlayacağı dilden konuştum."  diyen Kılıçdaroğlu, geri adım atmayacağını ve çocukları sonuna kadar koruyacağını belirterek, iktidar üyeleri için "bunlar dilsiz şeytan" benzetmesi yaptı.

karsigazete.com.tr
 

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu: Bunlar hırsızları koruyup, altına yatmadılar mı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete