​Baykal’dan flaş açıklama

Deniz Baykal, TBMM Başkanlığı seçimi için destek turuna Devlet Bahçeli ile başladı.
KARŞI GAZETE | ANKARA

DESTEK TURU DEĞİL, KOALİSYON GÖRÜŞMESİ...


CHP'nin Meclis Başkanı adayı ve Geçici Meclis Başkanı Deniz Baykal, ilk resmi görüşmesini MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptı. Yaklaşık 1 saat süren görüşmeden ayrılırken yaptığı açıklamada ise destek turlarına ilişkin değil, koalisyon görüşmeleri hakkında bir görüşme yapıldığını açıkladı.

"BAHÇELİ'Yİ ÖNEMLİ SİYASİ TEMASLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİM"

"TBMM Başkanlığına aday bir milletvekili olarak bu ziyareti yaptım. Kendisine Meclis Başkanlık yönetimi anlayışımı, Türkiye'deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların, görevlerin bize düştüğüne inandığımı aktardım." diyen Baykal, Bahçeli'yi önemli siyasi temaslar hakkında bilgilendirdiğini açıkladı.

Meclis Başkanlığı konusunun görüşmede gündeme gelmediğini ifade eden Baykal, "Seçime giderken önemli bir partinin genel başkanının,  sayın Bahçeli'nin bu konuları benim ağzımdan duymaya ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. Yararlı olduğunu düşünüyorum." dedi

BAYKAL, ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ Mİ ANLATTI?

Gazetecilerin " ’siyasi temaslar' ile neyi kast ediyorsunuz? " sorusuna ise Baykal, "bilgim dahilinde olan önemli temaslar, görüşmeler konusunda bende var olan bilgileri Bahçeli'ye aktardım."  yanıtı verdi.

Bahçeli ise bir açıklama yapmadı.

    :

    :

    :

    :

    "​Baykal’dan flaş açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete