Abdurrahim Boynukalın’ın nasıl vekil olduğu ortaya çıktı!

Hürriyet gazetesinin binasına saldıran vekil Abdurrahim Boynukalın'ın fantastik paylaşımları 'Nasıl vekil oldu?' sorusuna cevap niteliğinde.
Hürriyet gazetesini bastıktan sonra hem medya hem de sosyal medyanın dikkatini çeken Abdurrahim Boynukalın’ın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar hayli fantastik…

Twitter’da Atatürk düşmanı olup Apo sempatizanı olan; bedelli askerlik yapıp ‘Şehadet şerbeti içmeye geldik deyip’ medya binası basan; ama aynı zamanda TSK’ya karşı da paylaşımlar yapan sayın(!) milletvekilinin Instagram’daki paylaşımı da nasıl vekil olduğunu gözler önüne seriyor.



Hem Nusra’cı hem Apo sempatizanı hem TSK’ya karşı ama aynı zamanda şehit askerler için kendini paralayan (!) Boynukalın, Instagram hesabında, Mustafa Kemal Atatürk’ün 20 Eylül 1928’de Kayseri’de halka yeni Türk alfabesini öğretirken çekilen fotoğrafı manüple ederek Atatürk’ün yüzü yerine Erdoğan’ın yüzünü; Türk alfabesi yerine Arapça alfabeyi koyulduğu fotoğrafı paylaşarak ‘Atam İzindeyiz’ yazdı. Boynukalın’ın nasıl vekil olduğu da bu paylaşımlarından anlaşılıyor.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Abdurrahim Boynukalın’ın nasıl vekil olduğu ortaya çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete