1 Kasım'da nerede oy kullanacağım?

YSK'nın resmi sitesi üzerinden "Nerede oy kullanacağım?" uygulaması aktif hale geldi. Vatandaşlar kimlik bilgileriyle birlikte YSK seçmen sorgulama sistemi sayesinde nerede ve hangi sandıkta oy kullanacaklarını çok kolay bir şekilde öğrenebiliyorlar.
Milletvekili seçimleri için artık geri sayım başladı. Şu sıralar 1 Kasım erken genel seçimlerinde nerede oy kullanacağım sorusu en çok konuşulan ve tartışılan konuların başında geliyor Peki, nerede oy kullanacağınızı nasıl öğrenebilirsiniz? İşte o ayrıntılar...

1 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan erken genel seçimlerde tüm Türkiye sandık başına gidecek. Online seçmen sorgulama işlemi ile seçmen bilgilerine kolayca ulaşabilişiniz. Vatandaşlar hem internetten hem de çağrı merkezinden kolay bir şekilde 1 Kasım erken genel seçimlerinde nerede oy kullanacaklarını seçmen sorgulama işlemi ile internetten öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor.

Yüksek Seçim Kurulu, internet üzerinden vatandaşların nerede oy kullanacaklarını öğrenebilecekleri web sitesini de kullanıma açtı. Kayıtlı oldukları seçmen bölgesindeki okullarda oy kullanacak olan vatandaşlar, hangi okulda oy kullanacağını YSK’nın "https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp" adresinden öğrenebiliyor.

    :

    :

    :

    :

    "1 Kasım'da nerede oy kullanacağım?" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete