Sözcü PKK tarafından hacklendi!

Sözcü gazetesinin resmi twitter hesabı PKK yanlısı "TakHackTim" tarafından ele geçirildi.
Geçtiğimiz saatler itibarı ile sözcü gazetesinin Twitter hesabı "TakHackTim" adlı PKK yanlısı hack grubu tarafından hacklendi. Hack grubu ele geçirdiği hesapta "Sözcü gazetesi twitter hesabı @TakHackTim tarafından özgürleştirilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Hacklenen Twitter hesabından Abdullah Öcalan'ın fotoğrafları,  PKK görselleri ve YPG videoları paylaşılıyor. Durumun farkında olduklarını söyleyen Sözcü gazetesi: "Okuyucularımızın dikkatine! Sözcü Gazetesi’nin Twitter hesabı PKK yandaşları tarafından hacklenmek suretiyle ele geçirilmiştir. Hesap geri alınana kadar atılan Tweetler’in dikkate alınmamasını önemle duyururuz." açıklamasında bulundu.



SÖZCÜ'DEN JET AÇIKLAMA

Sözcü Gazetesi konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

Okuyucularımızın dikkatine!  Sözcü Gazetesi’nin Twitter hesabı PKK yandaşları tarafından hacklenmek suretiyle ele geçirilmiştir. Hesap geri alınana kadar yapılan paylaşımların dikkate alınmamasını önemle duyururuz.

HESAP GERİ ALINDI

Sözcü, olaydan çok geçmeden Twitter hesabını geri aldı. Hesaptan hacker grubunun paylaştığı görsel ve tweetlerin silindiği gözlendi.
Bu haber 797 kez okundu

    :

    :

    :

    :

    "Sözcü PKK tarafından hacklendi!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ