Kısmetse Olur'da 'grup seks' iddiası!

Kısmetse Olur programında damat adaylarından Semih, Batuhan ve Murat'ın grup seks yaptığı iddia ediliyor.
Kanal D’nin popüler evlilik programı Kısmetse Olur hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Programa evlenmek için gelen damat adaylarından Semih Kurtulmuş ve Batuhan Cimilli’nin bir grup kızla konuşmalarının yer aldığı ses kaydı yayınlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve skandalların eksik olmadığı ‘Kısmetse Olur’ programında herkesi şaşkına uğratan bir gelişmenin daha yaşandığı iddia ediliyor.

SEMİH’TEN İKİNCİ ŞOK!

İnternethaber’de yer alan habere göre daha önce Murat Özbakan ile birbirlerine kadın ayarladıkları iddia edilen Semih Kurtulmuş’un ses kaydı ortaya çıkmıştı. Ancak Semih’in Batuhan Cimilli daha da büyük bir skandala imza attığı iddia ediliyor.

TOPLUCA İLİŞKİYE GİRDİLER İDDİASI

Yanlarına aldıkları kızlarla toplu cinsel birliktelik yaşadıkları iddia edilen damat adaylarının ses kaydı hızla yayılıyor. Daha önceki ses kaydından ötürü affedilen Semih, bu kez program ekibi tarafından apar topar gönderildi.

BATUHAN’DAN AÇIKLAMA

Grup seks yaptıkları iddialarına sosyal medyadan cevap veren Batuhan Cimilli, “hiç bir özel hayatımız kalmadı. Tamam bir şeyler olmuş olabilir ama düşünüldüğü gibi değil” diyerek sitem etti.

Kaynak: internethaber.com

    :

    :

    :

    :

    "Kısmetse Olur'da 'grup seks' iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete