Sneijder’in eşi Cabau tehdit etti

Eşi Sneijder’in Hollanda Milli Takımı’nın Almanya ile oynayacağı özel maçın son anda bomba ihbarı nedeni ile iptal olması sonrası büyük şok yaşayan Yolanthe Cabau’nun gergin halleri dikkat çekti.
Wesley Sheijder’in manken eşi Yolanthe Sneijder Cabau önceki akşam bir aylık oğlu Xess Xava ile Nişantaşı’ndaydı. Eşi Sneijder’in Hollanda Milli Takımı’nın Almanya ile oynayacağı özel maçın son anda bomba ihbarı nedeni ile iptal olması sonrası büyük şok yaşayan Yolanthe Cabau’nun  gergin halleri dikkat çekti. Oğlu Xess Xava bebek arabasında taşıyan Cabau, karşısında gazetecileri bulunca hemen oğlunun üstünü bez ile kapattı.



Hızlıca yakındaki Beymen mağazasına giren manken, içeride 15 dakika aracının gelmesini bekledi. Bu sırada Cabau’nun yardımcısı gazetecilerin yanına gelerek “Çekmeyin ceza alırsınız” sözleri sonrası kendisini mağaza müdürü diye tanıtan bir işgüzarın gazetecilere sebepsiz şekilde tepki göstermesiyle gerilen ortamdan çok etkilendiği görüldü. Yatışan olay sonrası valelerin getirdiği araç sonrası mağazadan çıkan Cabau, oğlunun içinde olduğu puseti kendi elleri ile arabanın içine taşıdı. Daha sonrası hareket eden araç ile uzaklaşan mankenin, almış olduğu kilolardan henüz kurtulamadığı görüldü.



Kaynak: SOZCU / Mustafa KIZGINYÜREK

    :

    :

    :

    :

    "Sneijder’in eşi Cabau tehdit etti" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete