Güliz Ayla yeni Sıla mı?

Bahar aylarında ‘Olmazsan Olmaz’ adlı çıkış parçasıyla büyük ilgi gören Güliz Ayla’nın, kendi adını taşıyan ilk albümüyle birlikte maruz kaldığı eleştirilerin odağında ne tuhaftır ki prodüktörü Sıla’yla arasında kurulan benzerlik var.
Güliz Ayla ne açıdan benziyor Sıla’ya? Dış görünüşlerine bakarsak ikisi de ilk bakışta soğuk, donuk, maskülen görünen ancak aslen cıvıl cıvıl, samimi, hiperaktif ve güzel kadınlar. Dışları İskandinav, içleri Akdenizli diyelim. Peki, benziyorlar mı? Ben benzetemedim.

Sesleri benziyor desek; tam bu noktada yanlış bir algıya işaret etmek isterim: Sesleri değil yorumları benziyor. Son tüketicinin, duyduğu ‘şey’ üzerinden işi eleştirmesi de anlaşılabilir oluyor haliyle.

'BİZİM BİR SILAMIZ VAR VE ONU ÇOK SEVİYORUZ

Bundan sonraki işleri için söylüyorum; Güliz Hanım’a yapılacak en büyük iyilik bu algıyı değiştirmektir. Ve şüphesiz bu, müzikal prodüktörün sorumluluk alanına girer. Yani Sıla ve Efe Bahadır’ın... Eleştirilere darılmayalım; ‘Varsayalım’, ‘Harici’ gibi şarkılarda bu benzerlik hissi şahikasına ulaşıyor. Bizim bir Sıla’mız var ve onu çok seviyoruz. Güliz’i de aynen Güliz gibi sevmek istiyoruz.

Kaynak: Hürriyet / Tolga Akyıldız

    :

    :

    :

    :

    "Güliz Ayla yeni Sıla mı?" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete