Gonca Vuslateri o iddialar için ilk kez konuştu!

Gonca Vuslateri rol aldığı diziden ayrılmasına neden olduğu iddia edilen 'karavanda öpüşme' meselesini Milliyet'ten Songül Hatısaru'ya anlattı.
Gonca Vuslateri rol aldığı diziden ayrılmasına neden olduğu iddia edilen  'karavanda öpüşme' meselesini Milliyet'ten Songül Hatısaru'ya anlattı.

 İşte o röportajtan bir bölüm:

RTÜK'ÜN ÖPÜŞME TARİFİ


Siz ‘öpüşme’ haberlerine çok konu olan bir oyuncusunuz. Bu nedenle bu konuda sizi uzman ilan ediyoruz! RTÜK geçenlerde bir öpüşme tarifi yazdı ki ben burada tekrar edemeyeceğim! Siz bir uzman olarak bu tarifi nasıl buluyorsunuz?

"O KADAR ÇOK ÖPÜŞÜYORUM Kİ..."

Beni bu kademede gördüğünüz için müteşekkirim. Kızmalı mıyım size, ‘öpüşme uzmanı’ çok hoşuma gitti aslında. O kadar çok öpüşüyorum ki, en son geçen Amerika’da iken, Rumelihisarı’nda karavanda ‘öpüştü’ diye haber çıktı. O kadar çok öpüşüyorum ki, olay mahallinde bulunmam önemli değil artık.

ANNEM BU HABERLERE MUTLU OLUYOR

Okyanus ötesi konduruveriyorum. Gülüyorum artık, annem ise mutlu oluyor bu haberlerden. Babamın içi açılıyor, en azından ‘protestolara katıldı, terledi, gaz sıkıldı’ haberlerini okumaktansa, ‘ay ne güzel kızım öpüşmüş, dünyadan başka dertleri var, ne güzel bunlardan uzakta yaşıyor!’ diye.

    :

    :

    :

    :

    "Gonca Vuslateri o iddialar için ilk kez konuştu! " hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ