close

Ebru Gündeş'in annesi çark etti

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin 3 bin 500 liralık borcunu ödemediği için kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü Kenan Ç. hakkındaki şikayetini uzlaşma talebiyle geri çekti
Özden ATİK /İSTANBUL-ÖZEL
İddiaya göre, Kenan Ç, Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin'e 3 bin 500 lira borç verdi. Kenan Ç, 5 Kasım 2010 günü parasını almak için Bilgin'in evine gitti. Kenan Ç'yi evine davet eden Müjgan Bilgin, haftasonu olduğunu, borcunu pazartesi ödeyebileceğini söyledi. Ancak Kenan Ç. bu cevaba sinirlenerek “Seni öldürüp sokağa leşini atacağım” dedi. “Seni ve aileni rezil edeceğim” diyerek bağıran ve küfür eden Kenan Ç'yi evinden kovan Müjgan Bilgin, polise şikayette bulundu. Bilgin, daha sonra şikayetini geri aldığını söylese de savcılık, Kenan Ç. hakkında, "ölümle tehdit ve konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçundan 2 yıldan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Borcum 3 bin 500 değil 350 lira

İstanbul 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada, ifade vermesi için hakkında zorla getirme kararı bulunan şikayetçi Müjgan Bilgin hazır bulundu. Duruşmalara katılmadığı için hakkında yakalama kararı çıkarılan sanık Kenan Ç. ise bu celseye de gelmedi. Müjgan Bilgin, borcunun 3 bin 500 lira değil, 350 lira olduğunu belirterek, "Evimde yapmış olduğu tadilat nedeniyle ona olan borcumdur. Sanığı olaydan sonra göremediğim için 350 lira tutarındaki borcumu ödeyemedim. Benim herhangi bir zararım veya alacağım sözkonusu değildir. Buna göre uzlaşmayla davanın sonuçlandırılmasını isterim" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Ebru Gündeş'in annesi çark etti" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ