Günün Videosu

Beyonce için şok CIA iddiası

ABD'de komplo teorileriyle ün salan radyocu Alex Jones, ünlü şarkıcı Beyonce'un CIA için çalıştığını iddia etti.
ABD'de komplo teorileriyle ün salan radyocu Alex Jones, ünlü şarkıcı Beyonce'un CIA için çalıştığını ve insanları polise karşı ayaklanıp şiddet uygulamaları için cesaretlendirdiğini iddia etti.

Vatan'da yer alan habere göre, Jones şunları söyledi: 

"Tüm bunlar üst seviyeler tarafından da kabul ediliyor. Super Bowl'da yaptığı her şey CIA propagandası çünkü CIA'in ulusal görevi bu. Beyonce yeni videosunda 'kentsel terörün' fitilini ateşliyor. İnsanları safi moronlarmış gibi davranmaya çağırıyor ki tutuklanıp hapse atılsınlar. Yüzündeki ifadeye bir bakın."

POLİS ŞİDDETİNE KARŞI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Polislerin siyahlara yönelik şiddetini protesto amaçlı gösterilere destek veren, Super Bowl performansında şovu ve kıyafetiyle ırkçılıkla mücadele eden Kara Panterler örgütüne göndermede bulunan, son single'ı Formation'ın klibinde yine polis şiddetini eleştiren ve bu sebeplerden polisin korumak dahi istemediği siyah şarkıcı Beyonce, eleştirilere Nisan ayı başında yanıt vermişti:

​'EN GÜÇLÜ SANAT YANLIŞ ANLAŞILIYOR'

Polis karşıtı olmadığını vurgulayan Beyonce, yalnızca adalet ve uzlaşmazlıkların barışçıl yollarla çözülmesini istediğini söylemişti. Elle İngiltere'deki röportajında 'suskunluğunu bozan' Beyonce, "En güçlü sanatın genelde yanlış anlaşıldığı kanaatindeyim. Ama verdiğim mesajı polis karşıtı olarak algılayan herkes tamamen yanılıyor" ifadelerini kullandı.

'POLİSLERE KARŞI OLMAKLA POLİS ŞİDDETİNE KARŞI OLMAK FARKLI'

"Güvenliğimizi sağlamak için kendilerini feda eden polis ve polis ailelerine büyük hayranlık ve saygı duyuyorum" diyen Beyonce, "Ama açık konuşalım: Ben polis şiddeti ve adaletsizliğe karşı çıkıyorum. Bu ikisi farklı şeyler" diye konuşmuştu.

Kaynak: vatan

    :

    :

    :

    :

    "Beyonce için şok CIA iddiası" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete