Ünlü işadamının koruması ve şoförü cinayetten aranıyor

İstanbul'da, işadamı Erdal Acar'ın korumalığını yapan Serkan A. ile Serdar A., tartıştıkları 2 kardeşten birini silahla öldürdü, diğerini ise yaraladı.
Polis, cinayetin ardından, il dışına kaçtıkları belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Cinayet, önceki gün saat 01.00 sıralarında, Paşabahçe Mahallesi, Karagöz Caddesi, 106 Numara önünde gerçekleşti. İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple, tartışmaya yaşandı. Laf dalaşı sonrası silahlarını çeken 3 kişi, Ercan ve Deniz Karakaya kardeşleri,  kurşun yağmuruna tuttu. Yaralamadan suç kaydı olan Ercan Karakaya (33) olay yerinde, yaşamını kaybetti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Deniz Karakaya (22) ise  hastaneye kaldırıldı.

İL DIŞINA KAÇTILAR

Olayın ardından İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayetin Masası dedektifleri, saldırganların ünlü işadamı Erdal Acar ve kardeşinin korumalığını yapan Serkan A.(31) Serdal A.(29) ile ikilinin arkadaşı Erdal Ö.(27) olduğunu belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çok sayıda adrese baskın düzenlendi.

Ancak aranan 3 saldırgan, bir türlü bulunamadı. Dedektiflerin yaptığı araştırmada, şüphelilerin il dışını kaçtıkları belirlendi. Bunun üzerine, saldırganların yurt dışına gitme hazırlığı yapabileceği ihtimali de değerlendirildi. Sınır kapılarına ve tüm illerdeki yetkili güvenlik birimlerine haber verildi. İstanbul Cinayet Masası’nda görevli, bazı ekipler ise şüphelilerin kaçmış olabileceği illere gönderildi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİ

Polis, aranan saldırganların yakalanması için çalışmalar sürdürülürken, Cinayet Masası dedektifleri soruşturmayı derinleştirdi. Olayın sebebiyle ilgili sır perdesini kaldırmaya çalışan dedektifler, bazı işadamlarını da mercek altına aldı. Acar Kardeşlerin de ifadesine başvurulabileceği belirtildi.

Kaynak: Habip Atam - sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Ünlü işadamının koruması ve şoförü cinayetten aranıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete