‘Jet Fadıl’ın otelinin kapısına haciz memurları dayandı

Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz’e ait Caprice Thermal Palace Otel’in kapısına haciz memurları dayandı. Müşteriler ortada kaldı.
Daha önce, ‘yerli otomobil üretme‘ iddiasıyla gurbetçilerden milyonlarca avro toplayan, son olarak Maldivler’deki ‘Caprice Gold Maldives’ projesi mahkemelik olan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz’e ait Caprice Thermal Palace Otel’in kapısına haciz memurları dayandı.

OTEL MÜŞTERİLERİ ORTADA KALDI

İstanbul merkezli bir yapı denetim şirketinin yaklaşık 4 milyon liraya alacağına karşılık, işadamı Fadıl Akgündüz’e ait Aydın’ın Didim ilçesi Fevzipaşa mahallesinde bulunan otelde Didim İcra Müdürlüğü ekiplerince  haciz işlemi gerçekleştirildi.

Otelin restoran ve lobisinde bulunan masa ve sandalyeler ile resepsiyon, muhasebe ve bilgi işlem odalarında bulunan bilgisayarlara el konulurken, otel odalarında bulunan mini buzdolapları, yatak, baza, televizyon ve kasalar bir kamyonla iki kamyonete yüklendi. Müşteriler, odalardaki eşyaların alınması sonrası ortada kaldı.



İcra çalışmalarını görüntülemek isteyen basın mensupları, otelin güvenlik görevlilerinin engeliyle karşılaştı. Haciz işlemlerinin sürdüğü sırada gazetecilerin görüntü almalarını engellemek isteyen görevliler, otelin dış kapısına otobüslerle kapatarak görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Haciz işleminin ardından otel yetkililerinden ya da haciz koyan firmadan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "‘Jet Fadıl’ın otelinin kapısına haciz memurları dayandı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete