Erdoğan'ın masasındaki ilginç ayrıntı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki makam masasında yer alan ve kendisinin sık sık dile getirdiği "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" söyleminin üzerinde yazıldığı Rabia işareti şeklindeki el heykeli dikkati çekti.
Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde CumhurbaşkanlığıSarayı'nda ABD Başkanı Barack Obama ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

RABİA İŞARETİ ŞEKLİNDE EL HEYKELİ

Görüşmede Suriye'deki son gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunularak, ılımlı Suriye muhalefetini güçlendirmeye yönelik ortak çabaların artırılmasının ve IŞİD'e baskının yoğunlaştırılmasının önemine değinildi.

Erdoğan'ın telefon görüşmesini gerçekleştirdiği makam masasında yer alan ve kendisinin sık sık dile getirdiği "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" söyleminin üzerinde yazıldığı Rabia işareti şeklindeki el heykeli dikkati çekti.



Kaynak: hurriyet.com.tr
  • soysuza soysuz derler
    haramzade soysuza soysuz derler - 10 Kasım 2015 kalk atam kalk.sana her şey dediler ama sana hırsız,korkak,hukuksuz diyemediler.çünkü sen sıfırlamadın, çünkü sen yolsuzluklara ailen ile birlikte tepene kadar batmadın, çünkü senin halkın parası ile aldığın gemiciklerin, türgev rezaletin, örtülü ödenek rezaletin, 3,5 katrilyonluk saray rezaletin, bir yerlere bağış karşılığı peşkeş çektiğin devlet ihalelerin, peşkeş çektiğin devlet arazilerin, peşkeş çektiğin devlet binaların, yandaşa halkın paraları ile verdiğin geri alınamayan katrilyonluk devlet kredilerin, yandaşın silinen katrilyonluk vergi borçları yanlışların yoktu.sen pkk ile,düşman ile masaya oturup vatanı peşkeş çekmedin, yine sen askeri kışlasına hapsetmedin ve sen hukuksuzluklara ve yolsuzluklara ailen ile tepene kadar batmadın.işte atam son durum bu ve bunlar seçimde yine iktidar oldu.ben böyle iradeyi tanımıyorum, ayaklarımın altındadır.bizim oralarda hırsıza hırsız derler.sana bunların hiçbirini diyemediler büyük gazi mustafa kemal atatürk.
  • Şükrü Timur
    Güler misin, Ağlar mısın!? Şükrü Timur - 11 Kasım 2015 Bu "dörtparmak" simgesi ülkeyi parçalamak isteyen anlayışın dışavurumudur!! Türkiye içinde "sanki" dört ülke, dört topluluk, dört bayrak, dört yönetim varmış da.. Ülke parçalanmış da, bitmiş de, ölmüş de, "ağlayanı yokmuş" izlenimi vererek.. Tayyip ve çevresi kendilerini kurtarıcı konumuna getiriyorlar !! Türkiye, böyle çakma kahramanlara ve geri zekalı işgüzarlara kaldı!!

:

:

:

:

" Erdoğan'ın masasındaki ilginç ayrıntı" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete