Bravo! Kurtuluş gününde cami yakan ‘temsili Ermeniler’ öldürüldü

Erzurum’un Aşkale ilçesinin kurtuluşunun 98’inci yıldönümü törenlerinde, Ermenilere nefret saçılırken, ilçe sakinlerinin tabanca ve tüfekleriyle Ermenileri öldürmesiyle son bulan törende çıkan patlama sesleri, çocukları korkuttu.
Etkinlikte tören alanının ortasına koydukları masada, şarap yerine temsili olarak meyve suyu içen Ermeniler, komutanın çağrısı üzerine köye saldırdı.

Yaktıkları caminin imamını ezan okuduğu anda yakalayıp linç eden Ermeniler, daha sonra bir aileye yönelik saldırı düzenleyerek, hamur açan kadın ile kayınpederini silahla öldürdü.

Nefret duygularının körüklendiği tören, köylüleri canlandıran lise öğrencilerinin ilçeye gelerek Ermenileri öldürmesiyle son buldu. Katliam sırasında tabanca ve tüfeklerden çıkan patlama sesleri, töreni izleyen çocukları korkuttu.

'TARİHİ KAN VE İHANETLE DOLU'

Törenin ardından bir konuşma yapan Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, ‘yaşananlara uygun bir dille’ Ermenileri ‘tarihi kan ve ihanetle dolu’ sözleriyle anlattı.

‘Bu çetelerin ülkemiz üzerindeki kötü emelleri hiçbir zaman bitmeyecek’Ermenileri ‘ihanet şebekesi’ olarak niteleyen Başaran şöyle konuştu: “Uzun yılar ecdadımızın komşuluğunu yapan Ermeniler, Rus işgalinden sonra Sovyetler Birliği’nin teşvik ve silah desteği ile çeteler kurup topraklarımızda katliamlar yapmışlardır. Tarihi kan ve ihanetle dolu Ermenileri bu topraklardan söküp atan şanlı ecdadımızı huzurlarınızda bir kere daha rahmet ve minnetle anıyorum. Bir ihanet şebekesi olan bu Ermenileri çetelerinin bu topraklara ve asil Türk milletine düşmanlığı ve kini hiçbir zaman bitmemiştir. Tarih bilmez, kural tanımaz, hukuk bilmez bu Ermeni çeteleri şimdi de PKK terör örgütü ile topraklarımızda bölücülük faaliyetleri yürütmektedir. Rusya ile son yaşadığımız krizde de aşikar bir şekilde gördük ki bu hain çetelerin ve işbirlikçi devletlerin ülkemiz üzerindeki kötü emelleri hiçbir zaman bitmeyecektir.”

Kaynak: grihat.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Bravo! Kurtuluş gününde cami yakan ‘temsili Ermeniler’ öldürüldü" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete