Asker can, ‘Şems Ethem’ mal derdinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilanı aşk etmesiyle tanınan işadamı Ethem Sancak’ın gazetesi Star, bugünkü birinci sayfasından ‘çok önemli bir haber‘ paylaştı.
Star, Dağlıca’da 16 askerin hayatını kaybettiği bombalı saldırının hedefi olan araçların, Sancak’ın sahibi olduğu BMC’nin ürettiği ‘Kirpi’ model zırhlı askeri personel taşıma aracı olmadığını  duyurdu.

O ARAÇLAR BMC DEĞİLMİŞ!

‘O araçlar BMC değil’ başlığıyla birinci sayfadan verilen haber, “Yanlış bilgilendirmeler üzerine BMC olarak kamuoyuna bir açıklama yapma gereği duyduk. Saldırıdan sonra bazı yayın organlarında askerlerin içinde bulunduğu araçların Kirpi olduğuna dair haberler çıktı” diye gerekçelendirildi.

Star haberi şöyle verdi:

“Dağlıca’daki hain saldırıda, PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla patlatılan zırhlı araç, bir takım yazılı ve görsel basında yanlışlıkla Kirpi olarak yazılmıştır. Bu araç tasarımı ve üretimi BMC tarafından gerçekleştirilen zırhlı personel taşıyıcı ‘KİRPİ’ aracı değildir. Bazı yayın organlarındaki bu yanlışı düzeltme gereği hissettik. BMC Ailesi olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.”

Kaynak: Grihat

    :

    :

    :

    :

    "Asker can, ‘Şems Ethem’ mal derdinde" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete