Günün Videosu

Anıtkabir’de Kılıçdaroğlu ile Ramazanoğlu yan yana

Anıtkabir'de düzenlenen anma töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile Sema Ramazanoğlu yan yana geldi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yan yana geldi.

Kılıçdaroğlu, Karaman’daki cinsel taciz olayının ortaya çıkmasının ardından ‘’Bir kereden bir şey olmaz’’ diyerek Ensar vakfına sahip çıkan Ramazanoğlu’na sert ifadelerle yüklenmiş ve ‘’Birilerinin önüne yatmış” suçlamasında bulunmuştu. Törende Başbakan Davutoğlu Anıtkabir’deki özel defteri imzalarken, Kılıçdaroğlu ile Ramazanoğlu yan yana durdu.Anıtkabir’deki törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan yardımcıları Lütfi Elvan ve Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve çok sayıda milletvekili katıldı.

ULU KEMAL ATATÜRK

TBMM Başkanı Kahraman özel deftere yazdığı yazıya ‘’Ulu Kemal Atatürk’’ ifadesini kullanarak başladı. ‘’Ulu önder’’ ifadesini de kısaltmış oldu. Törene HDP’den üst düzey bir ismin katılmaması da dikkat çekti.

Törenin ardından Başbakan Davutoğlu,çocuklarla sohbet etti. Davutoğlu, çocuklara “Hanginiz Başbakan olacak” diye sordu ve birlikte fotoğraf çektirdi. Davutoğlu çocuklara, “Anneniz ve babanız dışında kimsenin elini öpmeyin” diyerek “Verin ben sizin elinizi öpeyim, bu bayram sizin bayramınız” ifadesini kullandı.

Tören sırasında öğrenciler arasındaki türbanlıların çok olması da dikkat çekti. Bu arada çevredeki tüm cadde ve yollar trafiğe kapatılınca vatandaşlar yürüyerek Anıtkabir’e ulaşabildi.

Kaynak: sozcu.com.tr / Yavuz Alatan

    :

    :

    :

    :

    "Anıtkabir’de Kılıçdaroğlu ile Ramazanoğlu yan yana" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete