Putin'in son gözdesi medya patronu Murdoch'un eski eşi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir kez daha aşk hayatıyla gündemde.
Rus lider, 30 yıllık eşi Ludmila Putina’dan 2013’te boşanmıştı. Çin kökenli Wendi Deng de Murdoch’tan 2014’te ayrılmıştı. Amerikan basınına göre, şimdi ikili aşk yaşıyor.

Amerikan magazin dergisi US Weekly haberi, “Washington’dan Avrupa ve Asya’ya uzanan iktidar koridorlarında yankılanan dedikoduya göre, Vladimir Putin ve Wendi Deng birlikte” diye duyurdu. İkili arasında geçmişte de aşk dedikoduları çıkmıştı ancak iddia bu kez daha ‘sağlam’ görülüyor. Zira Putin’e yakın bir kaynak, US Weekly’ye ilişkinin ‘ciddi’ olduğunu söyledi.

Amerikan basının iddiaya dayanak gösterdiği ‘olay’ ise Deng’in, pazartesi günü Rus milyarder Roman Abramoviç’in St. Bart Adası’na demirlemiş yatına binerken görüntülenmesi… Chelsea futbol kulübünün sahibi olan Abramoviç’in, Putin’e ocak ayında 35 milyon dolar değerinde bir yat hediye ettiği öne sürülmüştü.

63 yaşındaki Putin’in magazin basınında yer almayı sevdiği biliniyor. Ancak kaplanlarla poz veren, siyah kuşakla judo pistine çıkan Rus lider özel hayatı hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor. Rus liderin iki kızının annesi Ludmila’dan boşandığı iddiası Kremlin’den resmi bir açıklamayla doğrulanmıştı. Eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile ilişkisi, hatta bir çocuğu olduğuna dair haberlerse yalanlanmıştı.

Wendi Deng’e gelince… 47 yaşındaki Deng, kendisinden 38 yaş büyük olan Rupert Murdoch’la 1999’da evlenmişti. Deng, Murdoch’un İngiliz parlamentosunda ifade verdiği oturumda bir protestocuya tokat atınca adını duyurmuştu… Ancak çiftin 14 yıllık evliliği, Deng’in adının İngiltere’nin eski başbakanı Tony Blair’le aşk dedikodularına karışması sonrası son buldu. Murdoch ise geçen ay eski model Jerry Hall ile evlendi.

    :

    :

    :

    :

    "Putin'in son gözdesi medya patronu Murdoch'un eski eşi!" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete