Günün Videosu

Daily Beast: Türkiye'de daha büyük şeyler planlanıyor

Daily Beast, Türkiye'de peş peşe gerçekleşen terör saldırıları sonrası İsrail ve ABD'nin vatandaşlarını hızla tahliye etmeye başlamasına dikkat çekti.
ABD’nin de ‘giderek istikrarsızlaşan’ Türkiye’den vatandaşlarını tahliye eden ülkelere katıldığını yazan Daily Beast internet sitesi, tüm bu tahliyelerin ve uyarıların, Türkiye’de büyük bir şeylerin planladığı yönündeki izlenimi güçlendirdiğini kaydetti.

Devam eden yeni saldırı korkusunun Türkiye’de panik havası yarattığını belirten Daily Beast, İstanbul’da bazı vatandaşların toplu ulaşımı kullanmaktan çekindiğini ve şehir merkezlerindeki kalabalık yerlerden uzak durmaya çalıştığını aktardı.

‘TÜRKİYE’DE DAHA BÜYÜK BİR ŞEYLER Mİ PLANLANIYOR?’

Bazı ülkelerin İstanbul’daki konsolosluklarını kapattığını ve vatandaşlarına Türkiye’ye gitmeme uyarısında bulunduğunu ifade eden site, ABD ve İsrail gibi ülkelerin de Türkiye’deki vatandaşlarını tahliye etmeye başladığının altını çizdi.Tüm bu tahliye ve uyarıların Türkiye’de büyük bir şeylerin planladığı yönündeki izlenimi güçlendirdiğini kaydeden Daily Beast, terör örgütü IŞİD’in Türkiye’de birkaç hücresinin bulunduğuna dikkat çekti. 

Kaynak: tr.sputniknews.com


    :

    :

    :

    :

    "Daily Beast: Türkiye'de daha büyük şeyler planlanıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete