Cambridge Düşesi Kate'in kızı oldu

İngiliz kraliyet ailesinin gelini, Cambridge Düşesi Kate Middleton, kız bir bebek dünyaya getirdi.
Prens William ve eşi Düşes Kate’in ikinci bebekleri Londra'daki Lindo Wing hastanesinde 6 saat süren doğumun ardından dünyaya geldi.

Bebek, yerel saatle 08.34'te 3 kilo 71 gram olarak doğdu. Yeni doğan kız bebek, erkek kardeşi Prens George'un ardından tahtın 4. sıradaki varisi oldu.

BUCKİNGHAM SARAYI'NIN ÖNÜNE KONULAN BELGEYLE PAYLAŞILACAK

Kraliyet geleneğine göre, doğumdan sonra bebeğin cinsiyeti ve kilosu Buckingham Sarayı'nın önüne konulan belgeyle kamuoyuyla paylaşılacak.

Kraliyet yetkilileri bu belgeyi, çok sayıda basın mensubunun da bekledeği hastanenin önündeki arabaya verecek ve belge Buckingham Sarayı'na ulaştırılacak. Belgenin Buckingham Sarayı'na ulaştırılması ve Kraliçe'nin doğumla ilgili bilgilendirilmesinin ardından, bebeğin cinsiyeti kamuoyuna duyurulacak.

SARAY'IN RESMİ TWİTTER SAYFASINDAN DA DUYURULACAK

Geleneksel yöntemin dışında ayrıca Kensington Sarayı basın mensuplarının eposta gönderecek ve yine saray resmi Twitter adresinden doğumu duyuracak.

Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ilk bebekleri 22 Temmuz 2013'te Londra'daki St. Mary's Hastanesi dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti. Çift, 29 Nisan 2011'de Westminster Katedrali'nde görkemli bir törenle evlenmişti.

Kaynak: CnnTürk

    :

    :

    :

    :

    "Cambridge Düşesi Kate'in kızı oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ