Aktör Johnny Depp hakkında tüyler ürperten iddia

Beyazperdenin ünlü çifti Johnny Depp ile Amber Heard'ün boşanma davasının perde arkasındaki şaşırkıcı olaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
30 yaşındaki Heard'ün yakın bir arkadaşının iddiasına göre Depp, geçtiğimiz Aralık ayında karısını yüzüne yastık kapatarak boğmaya çalıştı.

Olay sırasında 52 yaşındaki aktörün sarhoş olduğu da ileri sürülüyor.Arkadaşı, Heard'ün kendisine mesaj atarak olayı anlatıtğı ve yardım istediğini söyledi. Amber Heard'ün Johnny Depp ile birlikte Los Angeles'ta yaşadığı eve gittiğini anlatan arkadaşı güzel oyuncuyu yaralı halde bulduğunu da sözlerine ekledi.

Heard'ün arkadaşı çiftin evine gittiğinde güzel oyuncuyu dudağı kesilmiş dudağından kanlar akarken bulduğunu söyledi. Aynı arkadaşı Heard'ün kafasının üst kısmındaki bir tutam saçın da yolunmuş olduğunu ileri sürdü.

Çiftin kapalı kapılar ardındaki evliliği ile ilgili başka bir iddia da Depp'in karısında kavga ederken elini duvara vurduğu ve bu yüzden de incittiği yolunda.

"HER ŞEY AYNIYDI"

Amber Heard ile Johnny Depp'in sık sık tekmeli tokatlı kavgalar ettiği iddiaları da çoktandır basında yer alıyor.

Bir iddiaya göre Depp, geçtiğimiz Mart ayında yaşadıkları bir tartışma sırasında Heard'ü tekmeleyip sonra da gözyaşlarına boğuldu.

Amber Heard'ün yakın arkadaşlarına "Hep onun daha da iyiye gideceğine inandım. Ama her şey aynıydı" dediği de ileri sürülüyor.

Amber Heard, geçen hafta, 15 ay önce evlendiği Depp'in kendisini darp ettiğini ileri sürerek mahkemeye başvurmuştu. Heard, sağ gözünün etrafındaki morluklarla dikkat çekmişti.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "Aktör Johnny Depp hakkında tüyler ürperten iddia" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete