3. Köprü inşaatında feci kaza

Türkiye'de her gün yeni bir iş kazasın meydana geliyor. Önceki gece 3. Boğaz Köprüsü inşaatında basından gizlenen bir facia daha yaşandı.
ÖZEL HABER | KARŞI GAZETE

3. Boğaz Köprüsü Çamlık Tünelleri inşaatında elektrikçi olarak çalışan Serhat Özöndel, iş makinasının üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Önceki gece saat 03.00 sularında gerçekleşen ve kamuoyundan gizlenmeye çalışılan kazada bir işçinin de ağır yaralandığı öğrenildi. 

BİR CAN KAYBI, BİR AĞIR YARALI

Vefat eden işçinin bir yakın akrabasına Karşı Gazete ulaştı. Özöndel'in cenazesinde olan akrabasının aktardığı bilgilere göre Serkan Öztürk isimli işçinin bacaklarından ağır yaralandığı ve en az bir ayağının koptuğu biliniyor. Hastaneye kaldırılan Öztürk'ün durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza'nın İÇTAŞ İnşaat’a ait bomlu sepet aracının (kafesli vinç) devrilmesi sonucu gerçekleştiği ve işçilerin aracın altında kaldığı öğrenildi. Emniyet kemerleri takılı olan işçilerin kaza esnasında kemerlerden kurtulamayıp sıkıştıkları belirtildi.

HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİ 4 ÇOCUK BABASI

Kazada hayatını kaybeden Serhat Özöndel'in cenazesi bugün cuma namazı ardından kaldırılıyor. Ayrıca Özöndel'in birisi evli 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

BASINA YANSIMASIN BASKISI

Her iki işçi de şantiyede elektrikçi olarak çalışıyordu. Olaya dair savcılık ve doktor raporu düzenlendiği anacak konunun basına yansımaması için baskı yapıldığı öğrenildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Sekreteri Zafer Güzey'in Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflarda devrilen araç ve çevresine çekilen güvenlik şeridi görülüyor.











ÖZEL HABER | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "3. Köprü inşaatında feci kaza" hakkında Tweetler

    DİĞER ÇALIŞMA HAYATI HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete