Ataistler dinden çıkarılsın!

12 Nisan 2016 - 13:00
Aman efendim, nedir bu başımıza gelen felaketler, nedir? Çektiklerimiz yetmez mi, yaşadıklarımız ve gördüklerimiz yetmez mi? Ne günah işledik de yaşıyoruz bunları? Bitsin artık, n’olur bitsin artık!

Senelerce bu millete geçmişini unutturdular. Bir gecede harf devrimiyle cahil kalmadı mı bu millet? O zaman ne güzel mezar taşlarını bile okurduk, daha doğrusu olurlarmış. Hem de nasıl okurlarmış? Okumaktan kafayı üşütürmüş insanlar, o derece yani. Bir de vermişler mi zavallı insanların ellerine birayı? N’apsın zavallılar? İçmeseler canları yanacak, içmişler tabi. Ama bira da şişkinlik yapıyor meret, çişe çıkartıyor durmadan; hem geçmişini hem de okuyup yazmayı unutmasın diye insanlar, tuvalet duvarlarına yazı yazmaya başlamışlar. Şimdikilerin “Tosun” diye dalga geçtiklerine bakma sen! “Tosun Hoca’dır” o! Aynı zamanda çorbacılık yapan bu zat-ı muhteremin ünlü sözü: “Bunu yazan Tosun okuyana kosun” değil, “Bunu yazan Tosun Hoca, okuyana çorba kosun bolca” dır da kim nereden bilsin?

Esrar mevzusunu yeni yeni dillendirdiler, iyi oldu bak!  Gizli kalmıştır bu konu yıllar yılı. Sen koskoca devlet tabaka tabaka koyunca halkın önüne, o zamana kadar ağzına nargile dışında bir şey koymamış, afyonu henüz patlamamış zevatın halini sen gel de düşün! Bak yukarıda anlattığım Tosun Hoca neden çorba sattığını tuvalet duvarına yazıyor? Adam çekmiş esrarı,çekmiş birayı, ayırt edemiyor ki nereye yazdığını zavallı! Dükkan duvarına yazıyorum derken, esrarlı kafayla birayı içip çişe dururken duvar mı görecek zavallı adam?

Ah bu ataistler yok mu? Senelerdir dinden çıkarttıkları yetmediği gibi, zavallı insanlarımızı da böyle ahlaksızlıklara sevk etmişler cehennem ateşinde yanasıcalar. Layik bunların hepsi layik. Bunların hepsini vatandaşlıktan çıkaracaksın, mülteci yapacaksın da şişme botlarla deniz açılıp boğulsunlar. Dine en büyük zararı bunlar verdikleri gibi, partimiz içinde gizlenerek partimize zarar vermektedirler. Stratejik konularda bilgili abi ve ablalarımız söylemişlerdir bunu bize. Allah hepimizi bu ataistlerden korusun.

Muasır medeniyetler seviyesine gümbür gümbür ilerlediğimiz, dünya üzerinde her ülkede itibarımızın tavan yaptığı, üstelik birlik ve beraberliğe böylesine ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, başımıza gelen bunca felaketin def edilmesi için devlet büyüklerimizden en büyük ricam bütün bu ataistlerin dinden çıkarılmasıdır.

“Diyanet uyuma, ataiste sahip çık!”

Ay pardon: "Ataist uyuma, çabuk bizim dinden çık!”

Günün duası : Allah'ım, Hayırlı takipçiler, tamlaynıma ğüzel twitler, twitlerimize bol fav-RT nasip eyle. AMİN

    :

    :

    :

    :

    "Ataistler dinden çıkarılsın!" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete