Teröristler barındıkları mağarada etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 11 Eylül'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği hava harekatında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgi ve görüntülere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütüne ait hedeflere 11 Eylül'de hava harekatı düzenlendi.

Harekatla mağaradaki çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken mağaradaki mühimmat da infilak etti. İHA'lar tarafından da kaydedilen hava harekatı sırasında mağarada çok sayıda patlama gerçekleşti.

Mağaradaki mühimmatlardan dolayı zincirleme patlamalar gerçekleşirken teröristlerin barındığı mağaradan yükselen alevler de görüntüler arasında yer aldı.

MARDİN'DE PKK'YA AİT 4 SIĞINAK BULUNDU

Öte yandan Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, 19 Eylül'de Nusaybin kırsal alanında icra edilen operasyonlarda terör örgütü PKK mensuplarının kullandığı 4 sığınak ile çeşitli barınma alanları tespit edildiği belirtildi.

Sığınaklarda bol miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla terör örgütü mensupları ile iş birlikçilerine yönelik operasyonların devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: NTV
PKK

    :

    :

    :

    :

    "Teröristler barındıkları mağarada etkisiz hale getirildi" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete