close

Cizre hakkında şok iddia!

Cizre’de başlayan PKK eylemi kenti yangın yerine çevirdi. Gazete ve TV’lerde haber yok. Ama Cizre düşmek üzere.
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'nın Gençlik yapılanması olarak bilinen 'Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi' (YDGH) ile Hüda-Par üyeleri arasında silahlı çatışma çıktı. PKK güçleri kentin her tarafında silahlı çatışmaya girdi. İki gündür devam eden çatışmalara ne asker ne polis müdahale edemiyor. Olayın basına yansıyan ve birde yansımayan bölümü var.

demokratgebze.com'un özel haberine göre, demokratgebze gazetesini arayan bir istihbarat görevlisi çok önemli açıklamalar yaptı. "Tarih huzurunda bunları söylemem lazım. Belki sabahı göremeyebiliriz” diyen jandarma istihbarat uzmanı asker Cizre’nin düşmek üzere olduğunu söylediği. demokratgebze gazetesi güvenlik nedeniyle telefon açan askerin ismini açıklmadı.

Asker telefonla şu açıklamayı yaptı;

SABAHA ŞEHİT OLABİLİRİZ

“İki gündür çatışma var. PKK Cizre’yi ateşe verdi. Kendi partilerine oy vermeyen evleri basıp balkondan insanları aşağı atıyorlar. PKK şuan önüne geleni öldürüyor. Yollarda Hendek var. Ne polis ne asker sokağa çıkamıyor. Her taraf yangın yeri. Biz bile kendi yerimizde güvende değiliz. Cizre düşmek üzere. Sabahı bile göremeyebiliriz. Bu gece şehit olma ihtimalimiz var. Ölen çok sayıda insan var. Sokak egemenliğimiz bitti. PKK kendi silahla tarıyor. Kendine muhalif ne kadar insan varsa öldürüyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Polisin müdahale etmesi imkansız. Böylesine bir saldırı görmemiştik” 

bayrak-002.jpg


    :

    :

    :

    :

    "Cizre hakkında şok iddia!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete