Günün Videosu

​Banka soygununda yeni gelişme

İstanbul Bağcılar'daki silahlı soygunda gözaltı sayısı 4'e çıktı, 1 kişi daha aranıyor
Bağcılar’da banka nakil aracını silah tehdidiyle soyarak içinde yaklaşık 80 bin lira ile kaçarken 3 kişinin polisteki sorguları sürüyor. Polis olayla ilgili bir kişiyi daha gözaltına alırken, şüphelilerle soygun sabahında birlikte olduğu tespit edilen bir kişi de aranıyor. Savcılıktan ek gözetim süresi alınan şüphelilerin sorguları devam ediliyor.

Velioğlu Caddesi’nde dün meydana gelen olayda silahlı 3 kişi, bir ATM cihazına para yerleştirmeye hazırlanan banka nakil aracı personelini silahla etkisiz getirerek soygun yapmışlardı. İçinde 80 bin lira olan torbaları alan şüpheliler, hızla olay yerinden kaçmışlardı. Olaydan sonra bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonda şüphelilerin olayda kullandığı çalıntı araç bir sokakta park halinde bulunmuştu. Aynı sokakta bir eve girdikleri öğrenilen şüphelileri yakalamak için operasyon yapılmış ve 3 kişi adliyeye sevk edilmişlerdi.

Gasp Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan şüphelilerin verdikleri ifadelere göre, olaya karıştığı tespit edilen bir kişi öğle saatlerinde gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında soyguncularla sabah saatlerinde buluştuğu öğrenilen bir kişinin de soygunla bir bağlantısı olma ihtimaline karşılık arandığı öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından bir günlük ek gözetim izni alınan şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

    :

    :

    :

    :

    "​Banka soygununda yeni gelişme" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete