Günün Videosu

Adana’da vahşet! 20 aydır kayıp olan Hilal Özcan...

Adana Kozan'da 20 aydır kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Hilal Özcan'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
Adana’nın Kozan ilçesinde 2 yıl önce kaybolan 18 yaşındaki Hilal Özcan’ın ağabeyi Alpaslan Özcan (24) tarafından namus meselesi yüzünden tüfekle öldürüldüğü ortaya çıktı. Öldürüldükten sonra babası Ramazan Özcan (57) ve ağabeyi tarafından çuvala konulup ağaçlık alanda toprağa gömülen Hilal Özcan’ın cesedi yapılan çalışma sonucunda çıkartıldı. Polis olaydan sonra baba, anne ve ağabeyi gözaltına aldı.

“ERKEK ARKADAŞIMDA KALACAĞIM”

Olay 28 Haziran 2014’de meydana geldi. İddiaya göre Alpaslan Özcan kızkardeşi Hilal’i de yanına alıp gezmek için Adana’ya geldi. Alpaslan Özcan kızkardeşine “Bugün teyzem de kalırız, yarın Kozan’a gideriz” dedi. Hilal ağabeyine, “Ben erkek arkadaşımda kalacağım” dedi. Bunun üzerine ağabey hemen babası Ramazan Özcan’ı arayarak durumu söyledi. Babasının “Kozan’a geri gelin” demesi üzerine iki kardeş evlerine geri döndü.

“ÖLDÜRÜP ÇUVALA KOYDULAR”

Alpaslan Özcan, “Senin nasıl erkek arkadaşın olur?” diyerek kızkardeşini babasının gözü önünde darp etti. Sinirlerine hakim olamayan Alpaslan Özcan, av tüfeğiyle Hilal’i öldürdü. Hilal’in cenazesini ortadan kaldırmak için baba ve oğlu plan yaptı. Bir çuvala konulan genç kızın cenazesi gece evlerine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Aliboğaz Mahallesi’ndeki ağaçlık alana götürüldü.

Baba ve oğlu kazdıkları çukura Hilal’in cansız bedenini gömdü. Aile bir gün sonra polise giderek kızlarının kaybolduğunu söyleyerek başvuruda bulundu.

“HİLALİ’İ AİLESİ ÖLDÜRDÜ” İHBARI YAPILDI

Yapılan tüm çalışmalara rağmen Hilal’in izi bulunamadı. Önceki gün bir aile yakını polisi arayarak “Hilal’i ailesi öldürdü” ihbarında bulundu. Bunun üzerine Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti ve baba, anne ve ağabeyi gözaltına aldı. Emniyette çapraz sorguya üç kişi çelişkili ifadeler verdi. Baba Ramazan Özcan, kızını oğlu Alpaslan’ın öldürdüğünü daha sonra birlikte çuvala koyarak kazdıkları çukura gömdüklerini itiraf etti.

CESEDE ULAŞILDI

Babanın söylediği adrese giden ekipler yaptıkları kazı çalışması sonucunda genç kızın çuval içinde çürükmüş cesedine ulaştı. Hilal’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Emniyetteki sorgularının tamamlanan Ramazan Özcan, Emine Özcan (49) ve Alpaslan Özcan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: sozcu.com.tr / Mehmet SERBES 

    :

    :

    :

    :

    "Adana’da vahşet! 20 aydır kayıp olan Hilal Özcan..." hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete