Cüneyt Özdemir, Gül'e sordu: Değer mi Huber Köşkü'nde kalmaya?

Gazeteci-yazar Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrıldıktan Huber Köşk'ünde oturmaya devam eden Abdullah Gül ve ailesine çağrıda bulundu.
Kanal D Ana Haber anchormani Cüneyt Özdemir,Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra hala Huber Köşkü'nde oturan Abdullah Gül ve Ailesine seslendi.

HAVUZ YAZARLARI GÜL'Ü ELEŞTİRMİŞTİ

Havuz medyası ve yazarları, Cumhurbaşkanlığıseçimlerinin ardından koltuğunu Tayyip Erdoğan'a devreden Abdullah Gül'ün Huber Köşkü'nden ayrılmamasını eleştiri konusu yapmıştı.

Cüneyt Özdemir Abdullah Gül'ün Huber Köşkü'nde oturmasını özellikle Havuz medyası ve yazarları tatrafından sert bir dille eleştirilmesi konusunda Abdullah Gül'e çağrıda bulundu.
 

"Değer mi Huber Köşkü'nde Kalmaya"

Özdemir "En ilginç olanı eski Cumhurbaşkanı Gül'ün Huber Köşkü'nde kalış süresini özellikle saraya yakın çevrelerce çeşitili eleştirilerin gelmiş olması.

Bugüne kadar Abdullah Gül ve Ailesi hakkında onlarca etrafta uçuşan iddialar tek bir tanesi bile edinmemişti. Ne rüşvet ne yolsuzluk hakkında tek bir iddia bile gündeme gelmedi. Şimdi ben soruyorum değer mi hala Huber Köşkü'nde kalmaya" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Cüneyt Özdemir, Gül'e sordu: Değer mi Huber Köşkü'nde kalmaya?" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ