Yeni sevgilisi de evli ve çocuklu

Ümit Aslan'dan bir çocuğu olan güzel oyuncu Ceren Hindistan'ın yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Ancak bu aşkla ilgili ilginç detaylar iddia ediliyor.
Ceren Hindistan uzun süre aşk yaşadığı evli Ümit Aslan’dan bir çocuğu olan güzel oyuncu, yeni bir aşka yelken açtı. İddiaya göre Hindistan’ın yeni sevgilisi de evli ve çocuklu!

Hindistan, geçtiğimiz yıl evli sevgilisi Ümit Aslan’dan bir de bebek dünyaya getirince uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ilişkisi biten Hindistan, ayrıldığı sevgilisinden Temmuz 2015′te doğan kızları için İstanbul’da bir evin tapusunu tazminat olarak almıştı. Ümit Aslan’dan aylık da 5 bin lira nafaka alan güzel oyuncu, yeni bir aşka yelken açtı. Hindistan’ın yeni sevgilisinin, özel bir hastanenin sahibi olduğu ve evli olduğu iddia ediliyor.

ŞOKE EDEN İDDİALAR!

8 yıllık evliliğinden bir de çocuğu olan işadamının, eşinin de yaklaşık 6 aylık hamile olduğu, hatta Ümit Aslan’ın da yakın arkadaşı olduğu diğer iddialar arasında. İddialara göre, evli sevgilisiyle ilişkisini gizli tutmak isteyen Hindistan, geçtiğimiz hafta Konsolos isimli mekana gitti. Başına taktığı eşarp sayesinde gazetecilere yakalanmamayı da başardı. Temmuz 2015′te kızlarını kucağına alan Hindistan ile Aslan, bu yılın başında ise yollarını ayırmıştı.

    :

    :

    :

    :

    "Yeni sevgilisi de evli ve çocuklu" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete