Sıla'dan o iddialara sert cevap!

Sıla yeni albümünün çıkış şarkısı olan Afitap’ın sahibi, Kosovalı Florent Boşnaku'ya ödeme yapmadığı iddialarına sert tepki gösterdi.
Sıla'nın son albümünde yer alan ve aynı zamanda albümün çıkış şarkısı olan Afitap’ın sahibi, Kosovalı Florent Boşnaku'nun şarkı karşılığında bir ödeme alamadığı gerekçesiyle durumu mahkemeye taşıdığı iddia edilmişti.

Kosova basınında yer alan iddiaların Türk basınında da geniş yankı bulması üzerine ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak olayı yalanladı.

İşte Sıla'nın o açıklaması:

"Bir haberler çıkmış cayır cayır bi telefon trafiği sabah sabah. Yani aklınız alıyor mu allahaşkına? Bir söz yazarı ve besteci; yani bir üretici olarak, beğenip şarkı alacağı ve "Yapmayalım kardeşim ödemesini" diyeceğim. Bu konularda bu kadar hassas ben mi yapacağım bunu? Siz belki o kadar yakınen tanımazsınız beni, ben kendimi oldukça iyi tanıyorum, otuz beş senedir falan. Böyle ahmaklıklar adaletsizlikler, cahillikler bana göre değildir. Yalan haber yani. Teessüf ederim bir telefon açıp sormayana, doğruluğu var mıdır teyidini almayana."

    :

    :

    :

    :

    "Sıla'dan o iddialara sert cevap!" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete