Bendeniz'in acilde paylaştığı fotoğraf olay oldu!

Bendeniz'in İzmir'de acil servisten paylaştığı fotoğraf olay yarattı...
Sanatçı Bendeniz, önceki gün sağlık sorunları nedeniyle acil servisine gitti… Doktor ve hemşirelerin kendisiyle ilgilenmemesine sitem eden sanatçı, acilde çektiği fotoğrafı Instagram’da paylaştı.

”İzmir medikal park hastanesi acil servisi !!! Hayatimda gordugum ennn kotu acil servis..calisanlarin ciddiyetsizlikleri duzgun geleni bile hasta cikarir..hasta olani daha da eder..ukalalik hat safhada..benim tansiyonumu 18 e cikardi sinirden aniden..ve nefes alamadim..gozumun onunde yasananlar hic hos bir hastaneye yakisir durumlar degil.saglik herseyden onemlidir! Acil servisler ozellikle kendine gelmeli.! Bunu saglik adina bir uyari olarak yayilmasini rica ediyorum..! Bence butun acillere bir denetleyici koyulmali! Drlar ve calisanlar icin! NOKTA! Lutfen yayiniz.( sozum diger departmanlar icin degil)” notuyla paylaştığı fotoğraf takipçilerinden de tepki aldı…



SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI



Bazı siteler de bu kolaj koyarak, Bendeniz’i eleştirildi…

İşte bazı yorumlar…

@hygeia_mdBak:

sen şu terbiyesiz doktorlara sizin şu halinizi görüpte sizle ilgilenmemişler,dayağı da hakediyorlardır eminim!Geçmiş olsun yalnız bir kardiyolağa da gözükün derim…YAŞLANDINIZ artık…Tansiyon yüksekliğiniz için tedavi verir belki…Yalnız söylemeden geçemeyeceğim 2 senedir acildeyim hiç tansiyonu 18 olan bir hastam böyle fotoğraflar çekmemişti…Belki 10/8 dir yanlış anlamışsınızdır.

@burcusana:

Bacak selfiesi cekecek kadar kendinizdeymissiniz cok şükür esas acil olan hastalara bakipda sukretseydiniz halinize yazik

@dr__ayk:

Uzun süredir acil hekimiyim ve genelde bacak fotosu çekip koyan hastanın acil olduğunu düşünüp öncelik veririm…Ama sizi nasıl atlamışlar anlamadım…Yoğunluktan olsa gerek.

Kaynak: Burcu Özen / sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Bendeniz'in acilde paylaştığı fotoğraf olay oldu!" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete