Liderlerin canlı yayın karnesi

Genel seçimler öncesinde Davutoğlu 61 kanalda boy gösterirken; Kılıçdaroğlu 7, Bahçeli 5, Demirtaş ise 1 kez canlı yayına katıldı.
1 Kasım seçimlerine günler kala siyasi parti liderleri televizyon kanallarında boy göstermeye devam ediyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu en fazla televizyon kanalında canlı yayına çıkan lider olurken, diğer siyasi parti liderlerinin toplam konuşmaları bile Davutoğlu’nun çıktığı yayın sayısının gerisinde kaldı.

DEMİRTAŞ 1 KEZ, BAHÇELİ 5 KEZ

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş sadece Bugün TV yayınına çıktı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise ikisi ortak yayın olmak üzere beş televizyon kanalının ekranında boy gösterdi. Bahçeli, Showtv-Habertürk, CNNTürk-Kanal D ve Star TV canlı yayınlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Star Tv, Habertürk, Fox TV, CnnTürk, KanalD, Samanyolu Haber ve Halktv olmak üzere 7 canlı yayına katıldı.

DAVUTOĞLU’NA EKRANLAR AÇIK

AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise televizyon programı sayısında adeta rekor kırdı. Davutoğlu, ortak yayınlarla birlikte 61 televizyon kanalında boy gösterdi. Davutoğlu aynı zamanda aynı kanallara ikinci ve üçüncü kez çıkmaya da başladı.

61 EKRANDA DAVUTOĞLU

Sadece 3 kez Ahaber-ATV yayınına katılan Davutoğlu, Habertürk TV’de de iki kez gazetecilerin sorularını yanıtladı. 48 yerel kanalın ortak yayınına da katılan Davutoğlu, TRT, TRT Haber, Star TV, Kanal 7, TGRT, TVNet ve ShowTV ekranlarında da partisinin propagandasını yaptı.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Liderlerin canlı yayın karnesi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete