Günün Videosu

Cenaze törenlerinde hükümete öfke: Çirkin politikaların kurbanı bu çocuk

Ankara’da önceki gün Kızılay’da düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden sekiz yurttaş gözyaşları içinde toprağa veriliyor.
Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Elvin Buğra Arslan’ın babası, cenaze töreninde, “Bu çirkin politikanın kurbanı oldu bu çocuk. Bunu herkes biliyor. Kimse konuşmuyor. Ama bu çocuk, buradaki diğer patlamada ölenler bu çirkinin politikanın kurbanı oldu” diyerek veryansın etti.

Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Elvin Buğra Arslan’ın babası, cenaze töreninde, “Bu çirkin politikanın kurbanı oldu bu çocuk. Bunu herkes biliyor. Kimse konuşmuyor. Ama bu çocuk, buradaki diğer patlamada ölenler bu çirkinin politikanın kurbanı oldu”diyerek veryansın etti.

Törende, çelenkin camiye getirildiği esnada da ‘Hükümet istifa’ diye slogan atıldı.



Zeynep Başak Gülsoy’un yakınları tören boyunca gözyaşlarını tutamadı. Gülsoy’un annesini yakınları sakinleştirmeye çalıştı.




Saldırıda yaşamını yitiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Destina Peri Parlak da bugün Karşıyaka Mezarlığı’ndan uğurlanan isimler arasındaydı. Destina’nın annesi Asiye Parlak, cenazenin yanından ayrılmadı. Destina, anne karnındayken babasını kaybetmiş, annesiyle birlikte yaşıyordu.

Kaynak: Sendika.org
 

    :

    :

    :

    :

    "Cenaze törenlerinde hükümete öfke: Çirkin politikaların kurbanı bu çocuk" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete