Bu görüntüler Türk medyasında yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Amerika gezisi kapsamında Ekvador'a gerçekleştirdiği ziyarette Meclis kürsüsünde yaptığı konuşma esnasında protesto edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapmak için meclise geldiği esnada  kalabalık bir grup "Katil Erdoğan" ve "Erdoğan=ISIS(IŞİD)" dövizleri açarak protesto etti. Yaşanan olaylar ise Türk medyasında yer bulmadı.
 


Protesto sonrası ise Ekvador Meclis başkanı Gabriela Rivadeneira Twitter'dan yayınladığı mesaj'da Cumhurbaşkanlığı korumalarının meclis üyelerine saldırdığını söyledi.

Erdoğan konuşmaya başladığı sıradı bir grup meclis üyesi de Erdoğan'ı protesto etti. Meclis üyelerine müdahale eden Cumhurbaşkanlığı korumalarının davranışlarını ise Ekvador haber ajansları "Agresiflik" olarak duyurdu.

TÜRK KORUMALARI MİLLETVEKİLİ DÖVDÜ

Erdoğan'ın konuşması sırasında 'Savaşı durdurma' çağrısı yapan Diego Vintimilla Erdoğan'ın korumaları tarafından dövüldü.

Türk korumaları tarafından darp edilen milletvekili Vintimilla twitter hesabından "Türk korumaları eylemcileri durdurmaya çalışırken bana da çarptı"diyerek yaralandığı görüntüleri paylaştı ve "Türk Korumaların meclis üyemize ve kadınlara saldırısı kabul edilemez" diyerek tepki gösterdi.



Protesto sonrası ise Ekvador Meclis başkanı Gabriela Rivadeneira Twitter'dan yayınladığı mesaj'da Cumhurbaşkanlığı korumalarının meclis üyelerine saldırdığını söyledi.



Protesto sonrası ise Ekvador Meclis başkanı Gabriela Rivadeneira Twitter'dan yayınladığı mesaj'da Cumhurbaşkanlığı korumalarının meclis üyelerine saldırdığını söyledi.

Kaynak: noktadergisi.info

    :

    :

    :

    :

    "Bu görüntüler Türk medyasında yok!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete