Dilipak'ın dili sürçtü: İngilizler Erdoğan'a 'daldırmış'

Dilipak, Londra'daki "hırsız" resmini yorumladı ve "Bir sokak resmi çizen ya da grafiti sanatçısı yok mu buna cevap verecek, anladıkları dilden" dedi.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, İngiltere'nin başkenti Londra'da yer alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili grafiti için, "İngilizler sokak resimleri ile erdogana daldırmış" yorumunu yaptı. Dilipak, sokak sanatçılarını da bu resme karşılık vermeye çağırarak, "Bir sokak resmi çizen ya da grafiti sanatçısı yok mu buna cevap verecek, anladıkları dilden" ifadelerini kullandı.


Londra’da, Türkiye kökenli göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Harringay’in en işlek caddesi Green Lanes üzerinde yer alan ve Erdoğan'ı delik bir çuvalla para taşırken, oğlu Bilal Erdoğan'ı ise dökülen paraları toplarken resmeden grafitinin, dünyaca ünlü sokak ressamı Banksy tarafı tarafından yapılmış olabileceği iddia edilmişti. Q klavyede "s" ve "d" harflerinin yanyana durması sebebiyle Abdurrahman Dilipak'ın yazım hatası yaptığı düşünülüyor.



Abdurrahman Dilipak'ın konuyla ilgili tweeti şöyle:


Kaynak: Sol.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Dilipak'ın dili sürçtü: İngilizler Erdoğan'a 'daldırmış'" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete