Annesine tecavüz edip öldürdü!

İngiltere'nin Exeter şehrinde yaşanan akıllara durgunluk verici olayda, 27 yaşındaki adam annesine önce işkence ve tecavüz etti, sonra boğarak öldürdü.
Mirror gazetesinde yer alan habere göre, restoran çalışanı 27 yaşındaki Alexander McDonald, çevresi tarafından sessiz ve kibar bir kişi olarak tanınıyordu. Bir gece, iş yerinde şarap tadımına katılıp burada sarhoş olan McDonald, annesinin evine dönerken kokain çekti. 

O saatte attığı mesajların cinsel içerikli olduğu görülen McDonald'ın "cinsel heyecan" arama eğiliminde olduğu görüldü. Evde uyuyan 57 yaşındaki annesine saldıran McDonald, 4 aletle kadına önce işkence etti.

Annesi henüz can vermemişken kadına dikiş iğnesi sağlayan McDonald, annesinin bir kaç yerine tırnak makası da sapladığı anlaşıldı. İşkenceyi annesinin 'cinsel saldırıya razı olması' nedeniyle yaptığını söyleyen McDonald'ın kullandığı prezervatif de bulundu.

Tecavüz ettikten sonra banyo lavabosunda polis tarafından bulunan mutfak bıçağıyla annesini iki kez göğsünden bıçakladığı anlaşılan katil oğul, annesini elektrikli bir cihazın kablosuyla boğarak öldürdü.

Annesini öldüren McDonald, evi özensizce temizleyip annesinin parasını ve arabasını çalıp kaçma girişiminde bulundu. Arabayla kaza yapan McDonald, polis tarafından tutuklandı. Yakalandıktan sonra annesini öldürdüğü anlaşılan McDonald'ın, eski kız arkadaşına 'yakında ya öleceğini ya da hapse gireceğini' söylediği ortaya çıktı.

Annesini kazara öldürdüğünü söyleyen McDonald, cinayet işlediğini reddetti, annesine tecavüz ettiği kendisine söylenince ise bunun büyük bir şok olduğunu söyledi.

Mahkeme devam ediyor.

    :

    :

    :

    :

    "Annesine tecavüz edip öldürdü!" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete