Kapadokya yolunda midibüs kazası

Sivas'tan Kapadokya'ya geziye giderken Bünyan yakınlarında meydana gelen kazada ölen öğretmen Abdülmenaf Akmancı'nın dışında öğrenci daha kurtarılamadı.
Midibüsün Sultanhanı Kervansarayı yakınlarında virajı alamayarak kerpiç bir eve çarpması sonucu meydana gelen kazada öğretmen Abdulmenaf Akmancı yaşamını yitirdi. Akmancı'nın dışında Özel Memorial Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Akif çubuk isimli öğrenci de kurtarılamadı. 15 öğrencinin de yaralandığı bildirildi.

Can pazarının yaşandığı kazada dershane öğretmenlerinden Abdülmenaf Akmancı olay yerinde öldü. Yaralanan 15 öğrenci ise kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Kayseri’deki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Doktorlar yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturmaya başladı.

ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

Sivas’tan Kapadokya’ya geziye giderken Bünyan yakınlarında meydana gelen kazada ölen öğretmen Abdülmenaf Akmancı’nın dışında Özel Memorial Hastanesi’ne kaldırılan bir erkek öğrenci de kurtarılamadı. Yüzünde ödem ve darbeler bulunan öğrencinin kimliğinin tespitine çalışılıyor.

    :

    :

    :

    :

    "Kapadokya yolunda midibüs kazası" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete