close

AKP'li yöneticiden güvenlik görevlisine dayak!

Ankara'nın Beypazar ilçesindeki Karayolları 43'üncü Şube Şefliği'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 50 yaşındaki Cemal Atal, AKP ilçe teşkilatı yöneticilerinin işyerine gelip kendisini dövdüklerini öne sürdü.
Cemal Atal, gece arayıp çim biçme makinası isteyen AKP ilçe başkanının da içinde olduğu teşkilat yöneticilerinin kendisine tekme attığını belirterek davacı oldu. CNN Türk'te yer alan habere göre, 24 Mayıs'ta Beypazarı Karayolları 43'üncü şube Şefliği'nde kendisini AKP'li olarak tanıtan bir kişinin telefonla arayarak Cemal Atal'a yetkili bir kişiyle görüşmek istediğini söylediği belirtildi.

ÖNCE TARTIŞMA YAŞANDI

Atal'ın da mesai dışında kimsenin olmadığını söylemesi üzerine tartışma yaşandı. 40 dakika sonra içerisinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu, İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Serdar Sucuoğlu ve ilçe Ar-ge Başkanı Vedat Ayık'ın bulunduğu önünde çakar lamba olan bir otomobil Karayolları Şube şefliğine geldi.

SALDIRIYI KAMERALAR KAYDETTİ

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde AKP'li Serdar Sucuoğlu'nun Atal'ı kulübeden iterek dışarı çıkarttığı ve Atal'ın göğsüne tekme attığı görüldü. görüldü. Olaydan sonra AKP'liler otomobile binerek kurumdan uzaklaştı.

Cumhuriyet Savcısı Oktay Yıldırım birbirlerinden şikayetçi olan Cemal Atal ve Serdar Sucuoğlu hakkında iddianame hazırladı. Beypazarı Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede Serdar Sucuoğlu hakkında 'Kamu görevlisine karşı görevi nedeniyle kasten basit yaralama', Cemal Atal hakkında da 'Haksız tahrik altında alenen hakaret' suçlamasıyla dava açılmasını istedi.

Cemal Atal, olayla ilgili, "Davadan vazgeçmem için araya girenler oldu. 'Eskişehir'e tayinim çıkarsa davadan vazgeçerim' dedim. Ama tayinimi de çıkarmadılar. Ben de davadan vazgeçmeyeceğim." dedi.

    :

    :

    :

    :

    "AKP'li yöneticiden güvenlik görevlisine dayak!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete