Şahan Gökbakar ve Fatih Terim ortak oldu

Recep İvedik filmleriyle 'seyirci rekoru kıran' Şahan Gökbakar, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin ve Mesut Tatlışen 1 milyon liralık yatırımla 'Burgerman' adıyla 4.Levent'te restoran açtı.
Gökbakar İnstagram hesabından “Köfte ve patatesler dondurulmuş olmayacak. Etlerimiz de helal kesim sertifikalıdır” açıklaması yaptı.

Yüzde 70'i Şahan Gökbakar'a ait olan Burgerman 17 Haziran'da açıldı. Tatlışen, "Şahan Gökbakar ile uzun süredir böyle bir işe girmek için çalışmalar yapıyorduk.

Amerika’da son yıllarda yerel hamburger markalarının çok hızlı büyüdüğünü gördük.

Birkaç kez ABD’de bu markaları inceleme fırsatı bulduk. Sonunda ‘Burgerman’ markasını yarattık. İlk etapta 1 milyon liralık yatırım yaptık. Bu yatırım artacak. İstanbul’da 4 şube daha açacağız. 2 tane de İstanbul dışında. Daha sonra franchise vermeyi planlıyoruz.”
dedi.

"ÇALIŞ SENİN DE OLUR"

Burgerman'in açıldığı ilk gün 1000'e yakın kişinin geldiğini belirten Mesut Tatlışen Şahan Gökbakar'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımların etkili olduğunu söylerken, Gökbakar ise instagramdan paylaştığı fotoğraflara “Allah yolumuzu açık etsin.

Ramazan boyunca
gündüzler sakin olacağı için hem eksiklerimizi göreceğiz hem de antrenman yapmış olacağız. Taze dondurulmamış burger köftesi ve taze, dondurulmamış patatesin tadına bakmak isteyen herkesi Burgerman’e bekleriz. Not: Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.”
diye yazdı.

Kaynak: Ceyhun Kuburlu | Hürriyet

    :

    :

    :

    :

    "Şahan Gökbakar ve Fatih Terim ortak oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete