close

Yavuz Bingöl'ün nikahına Erdoğan gelmedi

Erdoğan, nikah şahidi olacağı Bingöl'ün nikahına gitmedi .Ünlü ses sanatçısı ve sinema oyuncusu Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ile dünya evine girdi.
Sanatçı Yavuz Bingöl ile ses sanatçısı Öykü Gürman, Kuruçeşme Suada'da düzenlenen nikâh töreniyle dünyaevine girdi. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Nostaljik gelin arabasının dikkat çektiği nikâh törenine sanat camiasından birçok isim katıldı. Birlikte sahneye çıkan mutlu çift 'Hoş geldin' şarkısını seslendirdi.


ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLACAKTI, GELMEDİ

Erdoğan, nikah şahidi olacağı Bingöl'ün nikahına gitmedi . AKP yanlısı sözleri ve Berkin Elvan'ın annesiyle ilgili söylediği "Tayyip Bey'in sokaklarda ölmüş annesine küfredildiği zaman, ertesi gün o da Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı. Bu çok insani bir şey..." sözlerle tepkileri üzerine çeken ve tartışmalara neden olan Yavuz Bingöl, Öykü Gürman'la Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda evlendi. Yavuz Bingöl'ün nikah şahitliğni yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah törenine gelmedi.

MAKARACI' DA ORADAYDI


Evlilik törenine gelmeyen Erdoğan'ın yerine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ı yolladı. Niakah nikah şahitliğini Mustafa İlbak ve Yavuz Bingöl'ün 3 arkadaşı yaptı. Davetliler arasında Egemen Bağış ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da vardı.

Nikah töreninden sonra Çiftler dans etti ve Yavuz Bingöl eşiyle birlikte sahnede yaklaşık bir saat şarkı söyledi.

Kaynak: Kelebek

    :

    :

    :

    :

    "Yavuz Bingöl'ün nikahına Erdoğan gelmedi" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete