Apple Watch’a benzeyen 5 akıllı saat

Son dönemlerin popüler akıllı saati Apple Watch, 300 Dolarlık fiyatıyla boy gösterirken, uzak doğulu üreticiler de boş durmuyor.
Bu saatler yavaş yavaş yaygınlaşıyor. Kimileri sadece dış görünüş olarak benzerken, bazı akıllı saatler fiyatlarına göre inanması güç teknik özelliklere sahip. Apple Watch'a en çok benzeyen 5 akıllı saati sizler için derledik.

1- APPLE WATCH'UN KLONLARI



Klon ürünler ve uygun fiyatlarıyla tüketicilerin dikkatini daima çekmeyi başaran uzak doğuılu üreticiler, Apple Watch için onlarca farklı klon akıllı saat üretmiş durumda.

2- ATOMGM AW08 AKILLI SAAT



1.44 inçlik ekran boyutuyla Apple Watch ile dış görünüş itibariyle oldukça benzeyen bu modelde 190 mAh dahili batarya bulunuyor. Android cihazlarla uyumlu olan saatin fiyatı sadece 37 Dolar.

Farklı renk ve kordon seçenekleri ile fiyatı 45 Dolara kadar çıkabiliyor. 300 Dolarlık Apple Watch ile kıyaslandığında fiyatı oldukça uygun. Adım hesaplama, bildirimleri görüntüleme ve kamera gibi özelliklere sahip.

3- DWATCH2 AKILLI SAAT



315 mAh dahili pili, 1.6 inç Super AMOLED ekran paneli, 320 x 320 çözünürlükte ekran, nabız sensoru gibi özellikleri ile bu listenin en iddialı modellerinden biri Dwatch2 akıllı saat, Bluetooth üzerinde Android akıllı telefon ve tablet bilgisayarla iletişim kurabiliyor.

Çin'de bu akıllı saatin telefon özelliği olanı da bulunuyor. 75 Dolarlık fiyatıyla, sunduğu teknik özelliklerin hakkını istiyor.

4- GU08 AKILLI SAAT



37 Dolarlık GU08 isimli akıllı saat, Apple Watch ile genel hatları anlamında benzerlik taşıyor, ancak dikkatli bakıldığında fark ortaya çıkıyor.

230 mAh kapasiteli pili, 128 x 128 çözünürlüğe sahip ekranı, adım sayar, yükseklik ölçer ve Bluetooth gibi özellikleri ile GU08 pek umut vaad etmiyor. Ürünün siyah ve gri renk seçenekleri bulunuyor.

5- K8 BLUETOOTH SMARTWATCH AKILLI SAAT



Dahili 5 MP kamerası, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 320 x 320 çözünürlükte ve 1.5 inç boyutunda ekranı ve 71 Dolarlık fiyatıyla K8 Bluetooth smartwatch yine listenin iddialı modellerinden biri.

1.0 GHz MediaTek işlemcisiyle yine fiyatına göre iyi özellik sunan modeller arasında. Dış görünüş olarak büyük ölçüde Apple Watch'u andıran bu model tam anlamıyla bir klon

6- ZEBLAZE ROVER AKILLI SAAT



MTK2501 akıllı saat yongasına sahip olan Android ve iOS desteği sunuyor. Barometre, adım sayar, uzak kamera kontrolü, uyku monitörü, rehber kontrolü gibi detaylı özelliklere sahip.

OGS panele sahip ekranıyla fiyatı 60 Dolar seviyelerinde. Genel hatları ile Apple Watch'u andırıyor ancak tam anlamıyla bir klon olduğu söylenemez.

    :

    :

    :

    :

    "Apple Watch’a benzeyen 5 akıllı saat" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete