Yeni Honda Civic görücüye çıktı

Japon otomotiv devi Honda, sonunda uzun zamandır beklenen yeni Civic Sedan modelini tanıttı. İşte güçlü tasarımı ve özellikleri ile yeni Honda Civic Sedan.
Türkiye'de başarılı satışlar elde eden Honda Civic, 10. nesil tasarımı ile sonunda tanıtıldı. Konnpakt otomobil alanında lider olan honda Civic, artık daha sportif tasarımı ile bu yıl da büyük satış rakamlarına ulaşabilir.

SPORTİF TASARIMIYLA

Yenilenen tasarımda yine keskin detaylara sahip olduğu görülen yeni Civic Sedan, önde LED farları ile dikkat çekiyor. Artık farların üzerine kadar uzanan ızgara bölümü daha sportif bir görünüm kazanılmasını sağlarken, arka bölümde c şeklindeki farlar, yeni Civic Sedan'ı hem daha sportif hem de daha güçlü göstermiş.



Ayrıca artık daha dayanıklı çelik yapısı ile çok daha güvenli olan Honda Civic Sedan, dayanıklılık tarafında yeni Accord modelini aratmıyor.

Genişleyen kabin hacmi ile artık daha rahat bir sürüş deneyimi sunacağını tahmin ettiğimiz yeni Civic Sedan, büyüyen dokunmatik eğlence ve navvigasyon paneli ile daha keyifli yolculuklar vaad ediyor.



PERFORMANSLI MOTOR SEÇENEKLERİ

Motor tarafında sportif tasarımını destekleyen performanslı 1.5 litre turbo ve 2.0 litre seçenekleri ile ilk etapta satışa sunulacak yeni Civic Sedan, bu motorlar ile 174 ve 158 beygir güç sunacak.

2015 sonlarında Amerika'da satışına başlanacağı paylaşılan yeni Civic Sedan'ın ne zaman Türkiye pazarına giriş yapacağı açıklanmadı.

Kaynak: Shift Delete

    :

    :

    :

    :

    "Yeni Honda Civic görücüye çıktı" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete